25 May 2010

APRESIASI KEMBARA 3 PURNAMA

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga entry ini dihasilkan setelah blog berehat sejak Febuari yang lepas. Perkongsian kali ini adalah sekitar pengalaman berkelana ke seluruh Malaysia lebih dari 3 purnama untuk menyempurnakan tugasan kajian.


AASB
Terima kasih atas kepercayaan yang diberi untuk melaksanakan tugasan ini. Semoga Allah mengampunkan segala kecacatan dan kelemahan kita semua dan segala urusan kita seterusnya akan dipermudahkan penyempurnaannya InsyaAllah...

Rakan Sepasukan
Terima kasih atas kerjasama dan pertolongan serta jutaan kemaafan di atas segala kesilapan, kelemahan dan kekurangan yang telah melemahkan fizikal, mengguris emosi, menyerabutkan akal atau menguji rohani. Fen, Abe Jef, Abe Awee, Kak Ita, Kak Ina, syukran jazilan...


Ahli Rombongan
Buat Ahmad, Is, Pian, Ahzam, Napi, Gadap, Art, As, Sila, Nun, Atie, Asmad, Syima, Zie, Fiza, Liza, Cda, Miza & Lin. Ucapan penghargaan dan apresiasi di atas segala jasa dan budi selama menjadi ahli rombongan. Kemaafan juga dipinta atas segala kesalahan dan kesilapan. Semoga segala pengalaman mematangkan kita semua dan menjadi bekalan untuk menempuh hari depan. Wan, Zaza & Mas yang masih berada dalam pasukan, teruskan usaha mencapai matlamat dan sasaran.


Keluarga
Terima kasih Allah kerana memelihara, melindungi dan menaungi keluargaku dari sebarang keburukan serta memudahkan segala urusan kami. Khusus buat Yah, Dina, Aflah & Faiq terima kasih kerana redha, memahami dan menyokong kerjaya ini. Segala pengorbanan ini adalah untuk memastikan rezeki yang halal lagi berkat menjadi milik kita bersama. Tidak lupa juga keluarga di kampung halaman yang terlalu banyak jasa dan budi.

Kia Pregio
Terima kasih kerana selama kita bersahabat karenahmu sangat minimum dan dengan izinNya segala perjalanan serta urusan berjalan dengan lancar. Bertemu dan berpisah kita kerana amanah dan tugasan.

Warga FELDA
Terima kasih kepada Pakcik Peneroka & Makcik Penerokawati atas kesudian berkongsi pengalaman dengan senyum tawa penuh keriangan dan tidak kurang juga dengan titisan air mata penuh kesyahduan... Penghargaan yang sama buat Anak & Menantu Peneroka, Cucu & Cicit Peneroka. Segala perkongsian tersebut menjadi khazanah ilmu yang tidak ternilai. Tidak lupa juga pihak pejabat rancangan yang telah bertungkus-lumus melancarkan segala gerak kerja. Izinkanlah pengalaman ini dikongsikan untuk manfaat bersama.

No comments:

Post a Comment